چالش بانک‌های انگلیسی با بحران در بازار کار

چالش بانک‌های انگلیسی با بحران در بازار کار
بانک‌های انگلیس به دلیل سردرگمی در داده‌های بازار کار معیوب، برای جبران وام‌های بد و به تأخیر افتاده بودجه‌ای اضافی کنار بگذارند.
کد خبر : ۱۶۹۳۲۸

به گزارش ایبنا به نقل از بلومبرگ، وام‌دهندگان از نرخ بیکاری در کنار سایر معیار‌ها ازجمله تولید ناخالص داخلی، قیمت ملک، تورم و نرخ بهره استفاده می‌کنند تا پیش‌بینی کنند که چه تعداد از مردم وام‌های خود را نکول می‌کنند. بااین‌حال، دفتر آمار ملی انگلیس برای جمع‌آوری داده‌های کافی و دقیق در مورد روند اشتغال ناموفق عمل کرده است که این منجر به انتقاد شدید مقامات بانک مرکزی و سیاستمداران شده است.

بانک‌های HSBC، بارکلیز، لویدز و نت‌وست در پایان سال گذشته ۲۱٫۸ میلیارد پوند برابر ۲۷٫۶ میلیارد دلار ذخایری در سطح جهان برای پوشش بدهی‌هایی که ممکن است بازپرداخت نشوند کنار گذاشته بودند.

در گزارشی موقت در اوایل سال جاری، HSBC بر خطری ناشی از «عدم قطعیت تخمین و پیش‌بینی در مورد نرخ بیکاری در انگلیس با توجه به به‌روز‌رسانی‌های مداوم روش‌شناسی در دفتر آمار ملی انگلیس» و تأثیر این خطر بر پیش‌بینی‌های بانک تأکید کرد. لویدز همچنین در آخرین گزارش سالانه خود، نرخ بیکاری را به‌عنوان «منبع کلیدی» عدم قطعیت از دست دادن اعتبار اعلام کرده است.

بر اساس گزارش اکتبر، بارکلیز ۱۰۲ میلیون پوند به ذخایر زیان خود اضافه کرده است که عمدتاً به دلیل عدم اطمینان اقتصادی از جمله میزان فشار بر مشتریان در معرض خطر نکول است. نت‌وست هم در آخرین نسخه سه‌ماهه گزارش خود ۱۲۳ میلیون پوند مربوط به عدم اطمینان اقتصادی را به مفاد زیان بانکی خرده‌فروشی اختصاص داد.

گری گرین وود، تحلیلگر تحقیقات سهام در شرکت Shore باور دارد که هرگونه مشکل در محاسبات مورداستفاده برای حمایت از مفاد بانک‌ها «می‌تواند آنها را بیشتر ازآنچه لازم است ریسک گریز و اشتهای آنها را برای وام‌دهی محدود کند و درنتیجه رشد اقتصادی را متوقف سازد».

به گفته اقتصاددانان، هنگامی‌که صحبت از عدم قطعیت در مورد صحت داده‌های رسمی در میان باشد، کارکنان بانک‌های تجاری معمولاً به قضاوت‌های خود برای تعدیل مدل‌ها روی می‌آورند.

یکی از اقتصاددانان یکی از بانک‌های برتر انگلیس، که خواست نامش فاش نشود، به موردی اشاره کرد که در اوایل سال جاری نرخ بیکاری مرکز آمار انگلیس در تضاد کامل با پیش‌بینی‌های این بانک بوده است. پیش‌ازاین، این امر بانک را وادار می‌کرد تا شیوه‌های پیش‌بینی خود را مجدداً بررسی کند.

بااین‌حال، به دلیل مشکلاتی که در مرکز آمار انگلیس شناخته‌شده است، بانک به این نتیجه رسید که اطلاعات رسمی احتمالاً اشتباه بوده و با برآورد‌های خود پیش رفت. به گفته این اقتصاددان، کارشناسان این بانک همچنان نرخ رسمی بیکاری را در نظر می‌گیرند، اما با این اعداد بااحتیاط برخورد می‌کنند.

حتی اندرو بیلی، رئیس بانک مرکزی انگلیس ماه گذشته در یک سخنرانی با کنایه به خطا‌های مرکز آمار انگلیس در مورد وضعیت نیروی کار در این کشور گفت که این‌یک مشکل اساسی است، نه‌فقط برای سیاست پولی کشور، زیرا ما حتی نمی‌دانیم چند نفر در اقتصاد مشارکت دارند.

 

منبع: مهر

ارسال‌ نظر
ویدئو ویژه
بیشتر